• Voedingsadvies-acupunctuur-Amsterdam

Acupunctuur bij rugpijn

Acupunctuur rugpijn  | Smooth Relief Acupunctuur Amsterdam

acupunctuur Amsterdam

Acupunctuur voor het verichten voor rugpijn, zowel meer acuut als chronisch. Een goede reden om voor Mirjam van Huis’ praktijk te kiezen (zij houdt praktijk op het Rokin in Amsterdam) is, dat zij behalve een ervaren acupuncturist, ook een gediplomeerd massagetherapeut is met veel ervaring. En dat je kunt kiezen voor de combinatie behandeling van Acupunctuur met 10 minuten massage. Dit heeft dubbel effect. Natuurlijk behoort alleen Acupunctuur of  Massage ook tot de mogelijkheden.

Soorten rugklachten

(op sommige woorden kun je doorklikken):

Behandeling kan zijn: tegen de pijn, stress-reductie, spieren ontspannen, betere doorstroming, het verhelpen van tintelingen, dofheid / gevoelloosheid in de ledematen, het verminderen van hoofdpijn (ontstaan vanuit nek en schouders), ontstekingen helpen verlichten, bot- en gewrichtspijn verzachten. Vanuit de Chinese geneeskunde: bij zwakte: energie toevoegen, bij koude: warmte toevoegen, bij warmte: hitte verdrijven, bij ‘Damp’: vocht verminderen, ondersteuning bij emotionele klachten: boosheid / frustratie, verdriet, verlies, angst, piekeren, overactief / over-geconcentreerd, soms gaat de klacht van plek tot plek – dit noemt men ‘ Wind’ in de Chinese geneeskunde – , soms is de pijn scherp en gefixeerd op één plek, de pijn kan diffuus of zeurend zijn, er kan een gevoel van zwaarte zijn.

Mirjam van Huis is sinds 2001 therapeut. Zij is begonnen als massagetherapeut en werkt met Deep Tissue massage, Triggerpoint therapie en Acupressuur (meer informatie hierover, browse op deze site). Zij is drie schooljaren (2011-2013) docent Diepe Weefsel massage geweest aan de Academie voor Massage en Beweging. Daarnaast is zij cum laude, met gemiddeld een 9, afgestudeerd aan de Acupunctuur opleiding Shenzhou te Amsterdam.

Als je niet weet of je liever acupunctuur of massagetherapie wilt, of niet weet wat beter is voor je klacht, is het aan te raden bij het eerste consult voor de lange behandeling van 100 minuten te kiezen. Hierbij wordt een intake gedaan + een acupunctuur behandeling + 25 minuten massage. Tijdens deze eerste behandeling kan worden afgesproken wat het vervolgtraject zal zijn en of er voor Acupunctuur, Massagetherapie of een combinatie zal worden gekozen.

Lees ook de pagina over: Acupunctuur bij (Chronische) Pijn

Mirjam van Huis, Smooth Relief – Acupunctuur rugpijn Amsterdam

(Gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Wil je professionele Acupunctuur proberen? Meer weten over Mirjam van Huis?
Meer informatie? Afspraak? Acupunctuur rugklachten Amsterdam?

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Naar

Acupunctuur Amsterdam

Tarieven

– Acupunctuur Rugpijn Amsterdam –

Contact

Rokin 91 achter

1012 KL Amsterdam
T.a.v. Mirjam van Huis
info@smoothrelief.com / 06-15630276

Ingang: Kalfsvelsteeg,
Tweede deur links achter in de steeg in de richting van de Nes.

De praktijkruimtes zijn op 1 en 2 hoog. Bent u slecht ter been? Geef het even aan, dan kan ik u op de eerste verdieping inplannen.

Hoe kom je bij de praktijk?

De praktijk ligt op op 1 metrohalte (van de Noord-Zuidlijn) afstand van Amsterdam Centraal Station, halte Rokin (uitgang Spui). Of met de tram: twee haltes vanaf Amsterdam Centraal Station, uitstappen tramhalte Spui (op het Rokin), trams 4, 14, 24 stoppen hier. Vanaf metrohalte Rokin of tramhalte Spui (op het Rokin) is het 2 minuten lopen naar de praktijk. Op de Dam stoppen nog meer trams en bussen, vanaf de Dam is het 5 minuten lopen of één halte met de tram. Parkeergarages in de buurt zijn de parkeergarage Rokin (tegenover), onder de Bijenkorf (op de Dam), of de parkeergarage Waterlooplein. Vanaf het Waterlooplein is het 10 minuten lopen of met tram 14.

Behandelingen worden gedeeltelijk vergoed. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Bel ruim 24 uur van te voren af, anders wordt het gehele consult bedrag in rekening gebracht.

Wil je een afspraak of meer informatie?

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Vul uw privégegevens in om in contact te komen / een afspraak te maken met Mirjam van Huis:

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
© Copyright Smooth Relief