Acupunctuur bij rugpijn

Acupunctuur rugpijn Amsterdam en Castricum |Smooth Reliefacupunctuur Amsterdam

Acupunctuur voor het verichten voor rugpijn, zowel meer acuut als chronisch. Een goede reden om voor Mirjam van Huis’ praktijk te kiezen (zij houdt praktijk op het Rokin in Amsterdam en in Castricum) is, dat zij behalve een ervaren acupuncturist, ook een gediplomeerd massagetherapeut is met veel ervaring. En dat je kunt kiezen voor de combinatie behandeling van Acupunctuur met 10 minuten massage. Dit heeft dubbel effect. Natuurlijk behoort alleen Acupunctuur of  Massage ook tot de mogelijkheden.

Soorten rugklachten

(op sommige woorden kun je doorklikken):

Behandeling kan zijn: tegen de pijn, stress-reductie, spieren ontspannen, betere doorstroming, het verhelpen van tintelingen, dofheid / gevoelloosheid in de ledematen, het verminderen van hoofdpijn (ontstaan vanuit nek en schouders), ontstekingen helpen verlichten, bot- en gewrichtspijn verzachten. Vanuit de Chinese geneeskunde: bij zwakte: energie toevoegen, bij koude: warmte toevoegen, bij warmte: hitte verdrijven, bij ‘Damp’: vocht verminderen, ondersteuning bij emotionele klachten: boosheid / frustratie, verdriet, verlies, angst, piekeren, overactief / over-geconcentreerd, soms gaat de klacht van plek tot plek – dit noemt men ‘ Wind’ in de Chinese geneeskunde – , soms is de pijn scherp en gefixeerd op één plek, de pijn kan diffuus of zeurend zijn, er kan een gevoel van zwaarte zijn.

Mirjam van Huis is sinds 2001 therapeut. Zij is begonnen als massagetherapeut en werkt met Deep Tissue massage, Triggerpoint therapie en Acupressuur (meer informatie hierover, browse op deze site). Zij is drie schooljaren (2011-2013) docent Diepe Weefsel massage geweest aan de Academie voor Massage en Beweging. Daarnaast is zij cum laude, met gemiddeld een 9, afgestudeerd aan de Acupunctuur opleiding Shenzhou te Amsterdam.

Als je niet weet of je liever acupunctuur of massagetherapie wilt, of niet weet wat beter is voor je klacht, is het aan te raden bij het eerste consult voor de lange behandeling van 100 minuten te kiezen (of: 90 minuten in Castricum). Hierbij wordt een intake gedaan + een acupunctuur behandeling + 25 minuten massage. Tijdens deze eerste behandeling kan worden afgesproken wat het vervolgtraject zal zijn en of er voor Acupunctuur, Massagetherapie of een combinatie zal worden gekozen.

Lees ook de pagina over: Acupunctuur bij (Chronische) Pijn

Mirjam van Huis, Smooth Relief – Acupunctuur rugpijn Amsterdam

(Gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars als Natuurgeneeskunde, lid VNT

Wil je professionele Acupunctuur proberen? Meer weten over Mirjam van Huis?
Meer informatie? Afspraak? Acupunctuur rugklachten Amsterdam?

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Graag aangeven als het om de praktijk in Castricum gaat.

lees ook:

Sitting Qigong . Qigong meditatie . 8 brokaat zittend (Rokin, Amsterdam)

De cursus Sitting Qigong is een meditatieve vorm van Shaolin Qigong. Ook al zijn de oefeningen zittend, je hele lijf raakt doorstroomd met energie. De serie oefeningen heet: 8 brokaat zittend. Brokaat is een fijn soort zijde van hoge kwaliteit. De set oefeningen die we doen worden dan ook als heel waardevol gezien. De oefeningen zijn heel rustig en mindful en zijn geschikt om dagelijks zelf uit te voeren.

Deze vorm van qigong is geschikt als je bewegingsbeperkingen hebt of als je leeft met een onderliggende ziekte.

Lees verder: cursus Sitting Qigong / meditatiecursus Amsterdam

Naar

Acupunctuur Amsterdam

Acupunctuur Castricum

Tarieven

– Acupunctuur Rugijn Amsterdam –

Mirjam van Huis

Contactgegevens

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Contact

Rokin 91 achter

1012 KL Amsterdam
T.a.v. Mirjam van Huis
info@smoothrelief.com / 06-15630276

Ingang: Kalfsvelsteeg,
Tweede deur links achter in de steeg in de richting van de Nes.

De praktijkruimtes zijn op 1 en 2 hoog. Bent u slecht ter been? Geef het even aan, dan kan ik u op de eerste verdieping inplannen.

Hoe kom je bij de praktijk?

De praktijk is vanaf Amsterdam Centraal station 1 halte met de metro M52 (Noord-Zuidlijn), uitstappen halte Rokin. Of met de tram: twee haltes vanaf Amsterdam Centraal Station, uitstappen tramhalte Spui (op het Rokin), trams 4, 14, 24 stoppen hier. Vanaf metrohalte Rokin of tramhalte Spui (op het Rokin) is het 2 minuten lopen naar de praktijk. Op de Dam stoppen nog meer trams en bussen, vanaf de Dam is het 5 minuten lopen of één halte met de tram. Parkeergarages in de buurt zijn de parkeergarage onder de Bijenkorf op de Dam of de parkeergarage Waterlooplein. Vanaf het Waterlooplein is het 10 minuten lopen of met tram 14.

Behandelingen worden gedeeltelijk vergoed als Natuurgeneeskunde, lid VNT.

Bel ruim 24 uur van te voren af, anders wordt het gehele consult bedrag in rekening gebracht.

Wil je een afspraak of meer informatie?

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Graag aangeven als het om de praktijk in Castricum gaat.

Vul uw privégegevens in om in contact te komen / een afspraak te maken met Mirjam van Huis:

4 + 3 = ?

© Copyright Smooth Relief