Acupuncturist Amsterdam en Castricum

Mirjam: ‘ Acupunctuur kun je ondergaan, voor een groot scala aan klachten. En het mooie is, dat het een hele individuele benadering is,  een holistische benadering, waarbij je indinviduele problematiek in ogenschouw wordt genomen. Bekijk deze website, met heel veel pagina’ s over diverse klachten. En wie weet zie ik je in mijn praktijk :-)

acupuncturist Amsterdam

Mirjam van Huis is een gediplomeerd acupuncturist in Amsterdam en Castricum. Zij heeft veel ervaring. Haar praktijk is gesitueerd op het Rokin, in een rustig achterhuis. Daarnaast werkt zij in Castricum. Naast Acupuncturist is Mirjam ook Massagetherapeut, Chinese Voedingsleer deskundige en Qigong docent. Zij houdt praktijk sinds 2001.

In Amsterdam werkt zij op woensdagen en donderdagen in de middag en avond. Op zaterdagen werkt zij overdag. Daarnaast werkt zij 1 dag in de week op zondagen op de M.L.Kinglaan in Castricum. Castricum ligt 25 minuten vanaf Amsterdam en is op zondagen ook goed te bereiken vanuit Amsterdam.

Mirjam is gespecialiseerd in de volgende klachten:

Specialisaties van Mirjam – zijn onder andere: fertiliteit/ ondersteuning bij zwangerschap IUI, IVF; menstruatie klachten; PCOS; overgang / menopauze, stress en burn-out; emotionele klachten; ADHD of ADD:(chronische) vermoeidheid; slaapproblemen; hoofdpijn, migraine en whiplash; tinnitus / oorsuizen, maag- en darmklachten; afvallen; allergieën; stoppen met roken; hoge bloeddruk, hartkloppingen, chronische pijn; neuropathie, post-operatieve pijn, trauma, kaakpijn, kiespijn, aangezichtspijn, bells palsy artrose, artritis, reuma; fybromyalgie, pijn klachten aan het bewegingsapparaat (spieren, pezen en botten); RSI, hielspoor, hallux valgus, jicht.

Zie de betreffende pagina waar acupunctuur zoal geschikt voor is en bekijk meer uitgebreid de specialisaties van Mirjam. Zie pagina: Soorten klachten.

‘Waar het, volgens mij, in mijn vak om gaat is het goed afstemmen op ieder individu in al zijn of haar (fysieke, emotionele, mentale) facetten, om zo tot meer (lichaams-) bewustwording te komen‘.

Je kunt bij Mirjam terecht voor: een acupunctuurbehandeling, voor een acupunctuur en massage combinatie, of voor massagetherapie. Behandelingen worden vergoed als Natuurgeneeskunde. Mirjam is lid van de VNT.

Tarieven: https://www.smoothrelief-acupunctuur-amsterdam.nl/prijzen-acupunctuur-amsterdam/

Informeer welke verzekeringen vergoeden! Aanvullende polissen vergoeden mijn consult (zowel voor Acupunctuur als Massage therapie) als Natuurgeneeskunde voor gemiddeld 50%-100% van 12 à 16 behandelingen. Géén doktersverwijzing nodig. Ik ben lid van de Zhong voor Acupunctuur, lidnr 2018085 en  lid van de VNT; Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, licentienr. 04069.

Natuurgeneeskunde zit in het aanvullende pakket van de zorgverzekering, consulten gaan daarom niet van het eigen risico af.

Bel ruim 24 uur van te voren af, anders wordt het gehele consult bedrag in rekening gebracht.

Wil je een afspraak of meer informatie?

Mail of bel Mirjam van Huisacupuncturist Amsterdam

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Graag aangeven als het om de praktijk in Castricum gaat.

~ Smooth Relief Acupunctuur , Acupuncturist Amsterdam en Castricum ~

Mirjam van Huis

Naar

Acupunctuur Amsterdam

Acupunctuur Castricum

Tarieven

Lijst van klachten dat Mirjam van Huis zoal behandelt

 • Chronische pijn: neuropathie, post-operatieve pijn, trauma, fybromyalgie, artrose, artritis, reuma, kaakpijn, kiespijn, aangezichtspijn, trigeminusneuralgie, bells palsy, hoofdpijn, buikpijn, maagpijn, menstruatiepijn, hielspoor, hallus valgus, jicht, onbegrepen pijn
 • Pijn klachten aan het bewegingsapparaat; spieren, pezen, gewrichten, botten: Rugklachten, RSI, onderrug, SI- gewricht, schouder, nek, been- en knie- en enkelklachten, frozen shoulder, tenniselleboog, bursitis, polsklachten. Soms wordt er gekozen voor een combinatie van acupunctuur met massagetherapie.
 • Fertiliteit behandeling: zwanger worden, zowel natuurlijk zwanger worden als naast IUI en IVF etc. Ook voor de man: voor het verbeteren van de kwaliteit van het zaad en het reproductiesysteem
 • Gynaecologische klachten: menstruatieklachten, premenstrueel syndroom (PMS), stemmingswisselingen, amenorroe, dysmenorroe, PCOS
 • Overgang / menopauze: opvliegers, nachtzweten, stemmingswisselingen, slecht slapen
 • Hoofdpijn: spanningshoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, medicijnafhankelijke hoofdpijn
 • Duizeligheid, vertigo, problemen aan het evenwichtsorgaan
 • Darmklachten / Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), obstipatie, diarree
 • Maagklachten / misselijkheid / overgeven
 • Allergieen. Voedselallergieen. Kattenallergie. Hooikoorts. Pollen. Huisstofmijt. Etc.
 • Stoppen met roken. Een combinatie van een algehele acupunctuurbehandeling en ooracupunctuur
 • Afvallen met of zonder voedingsadvies vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het is een combinatie van een algehele acupunctuurbehandeling en ooracupunctuur.
 • Tinnitus / oorsuizen ; diverse oogklachten ; aambeien
 • Stressklachten: stress, burn-out, overspannen, hyperventilatie
 • Slaapproblemen / insomnia: inslapen, doorslapen, verbeteren dag-nacht ritme, jet lag
 • Hypertensie/ hoge bloeddruk / hartkloppingen (al dan niet stressgerelateerd)
 • Emotionele klachten: stemmingswisselingen, depressie, verdriet / verlies, angstig, boos geïrriteerd, zorgen /piekeren, overexcited / hyperactief of juist duf, drowsy, met zware benen
 • Kinderacupunctuur
 • ADHD of ADD. Volwassenen en kinderen
 • Hypothyroidie, hyperthyroidie (bijvoorbeeld de behandeling van allerlei bijwerkingen)
 • Vermoeidheidsklachten: al dan niet chronisch; ME, laag energie niveau
 • Fibromyalgie
 • Ervaring met posttraumatische dystrofie
 • Bells’ palsy
 • RSI
 • Whiplash
 • Reuma, artritis en artrose
 • Klachten gerelateerd aan de Long: astma, allergie, hooikoorts, honden- en kattenallergie, verbeteren van weerstand, hyperventilatie, hoest, griep en verkoudheid
 • Huidklachten: acné, eczeem, netelroos / urticaria, gordelroos, psoriasis
 • Blaasgerelateerde klachten: blaasontsteking, nadruppelen, vergrote prostaat, vochtophoping / oedeem

Bekijk meer uitgebreid aparte pagina’s over de behandeling van verschillende klachten. Zie pagina: Soorten klachten.

Mirjam van Huis

Contactgegevens

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Contact

Rokin 91 achter

1012 KL Amsterdam
T.a.v. Mirjam van Huis
info@smoothrelief.com / 06-15630276

Ingang: Kalfsvelsteeg,
Tweede deur links achter in de steeg in de richting van de Nes.

De praktijkruimtes zijn op 1 en 2 hoog. Bent u slecht ter been? Geef het even aan, dan kan ik u op de eerste verdieping inplannen.

Hoe kom je bij de praktijk?

De praktijk is vanaf Amsterdam Centraal station 1 halte met de metro M52 (Noord-Zuidlijn), uitstappen halte Rokin. Of met de tram: twee haltes vanaf Amsterdam Centraal Station, uitstappen tramhalte Spui (op het Rokin), trams 4, 14, 24 stoppen hier. Vanaf metrohalte Rokin of tramhalte Spui (op het Rokin) is het 2 minuten lopen naar de praktijk. Op de Dam stoppen nog meer trams en bussen, vanaf de Dam is het 5 minuten lopen of één halte met de tram. Parkeergarages in de buurt zijn de parkeergarage onder de Bijenkorf op de Dam of de parkeergarage Waterlooplein. Vanaf het Waterlooplein is het 10 minuten lopen of met tram 14.

Behandelingen worden gedeeltelijk vergoed als Acupunctuur, lid Zhong of Natuurgeneeskunde, lid VNT.

Bel ruim 24 uur van te voren af, anders wordt het gehele consult bedrag in rekening gebracht.

Wil je een afspraak of meer informatie?

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Graag aangeven als het op de praktijk in Castricum gaat.

Vul uw privégegevens in om in contact te komen / een afspraak te maken met Mirjam van Huis:

1 + 4 = ?

© Copyright Smooth Relief