• Voedingsadvies-acupunctuur-Amsterdam

REVIEWS

Reviews

Theresa: Ik raad Mirjam van Huis aan en Smooth Relief Acupunctuur in Amsterdam. Mijn man en ik deden acupunctuur behandelingen voor fertiliteit naast een IUI traject. Na drie maanden acupunctuur was ik zwanger. Nu hebben wij een gezonde baby! 🙂

Marc: I recommend Mirjam and Smooth Relief for massage therapy in Amsterdam. I have been a regular client for 1 year. Mirjam is focused on making you feel comfortable and she has a fabulous reflexology technique. You get the feeling that she cares about her client’s health. She’ll ask about your trouble spots and then focus on those areas. Very professional and conveniently located right on Leidsestraat. Dutch and English is spoken. I always feel refreshed and healthier after a session.

(Note: Mirjams practice has moved to Rokin near Dam Square – also very central)

Lidwien: ‘Ik ben bij Mirjam in behandeling (Acupunctuur) voor maag- en darmklachten. Na elke maaltijd was ik doodmoe en lag in de namiddag al op de bank. Na enige behandelingen en voedingsadvies voel ik mij een stuk beter, ik heb energie voor de hele dag! en kan zelfs s avonds nog dingen ondernemen . Ze luister elke keer naar mijn klachten en past de behandeling daar op aan … Klasse en beslist een aanrader’.

Hans: Ik ben bij Mirjam onder behandeling (acupunctuur) voor heupklachten. Al 1 jaar last van mijn heup en nu 3 acupunctuur behandelingen gehad met massage. Voor mijn gevoel zijn we op de goede weg en is de pijn in de heup een heel eind verminderd. Ik heb een goed gevoel hierbij.

Mary: De regelmatige behandeling met klassieke massagetherapie, trigger points en acupressuur verlichten de chronische pijn die het gevolg is van complicaties na een verkeersongeval. Mirjam volgt mijn lichamelijke klachten al ruim 15 jaar met professionele en toch persoonlijke aandacht en zorg en past waar nodig de behandeling per keer aan. De behandelingen geven verlichting van de pijn en beperking in mijn armen en benen. Ik voel me met mijn ernstige klachten in goede en vertrouwde handen bij Mirjam en zie telkens uit naar onze volgende afspraak.

Nika: Ik ben erg enthousiast over de acupunctuur bij Mirjam en kom daarom regelmatig. Ze luistert altijd goed en ik voel mij erg op mijn gemak. Door de acupunctuur heb ik oa weer een regelmatige menstruatie, geen droge ogen meer waardoor ik mijn lenzen kan blijven dragen, minder pijn in mijn schouder en minder stress. Ik kan het iedereen aanraden.

Kelley: “Gedurende een half jaar acupunctuur behandelingen gehad van Mirjam naast een fertiliteitstraject (ivf). In het begin een beetje sceptisch maar na veel aanbevelingen en een mislukte ivf poging toch gaan proberen. Naast regelmatig sporten en speciaal voedingsadvies bleek ik na 3 maanden van acupunctuur behandelingen zwanger. Toeval of niet…ik voelde me altijd direct ontspannen en merkte dat mijn lichaam beter in balans was. Ik ben doorgegaan met de acupunctuur behandelingen tot en met de 12e week van mijn zwangerschap. Ik zou Mirjam zeker aanraden!”

Willem: Al meer dan 10 jaar zorgt Mirjam er bij mij voor dat al die vervelende strammingen en blessures waar een computermens mee te maken krijgt, smelten als sneeuw voor de zon. Top behandelingen en nog lekkere thee ook.

Marga: Mirjam is een zeer goede massagetherapeut en ook nog een fijne persoonlijkheid. Ze heeft me (wonderbaarlijk snel) verlost van een zeer hardnekkige knoop tussen de schouderbladen, waar andere (fysio)therapeut niet in slaagde. Haar massages hebben me ook geholpen bij het verminderen van stress in een periode van rouw. Ik ben haar ook na het verdwijnen van deze klachten blijven bezoeken, als een soort preventief onderhoud. Ze weet wat ze doet, kan putten uit een brede kennis en ervaring. Haar aanpak is holistisch, je hele lijf voelt zich ‘gezien’ na een behandeling. Het is ook heerlijk ontspannend voor de geest. Ik heb veel vertrouwen in haar kennis en kunde en raad haar zeker aan.  Ze heeft me trouwens ook een periode acupunctuur gegeven. Toen ik zo’n jeuk had, zei ze dat in China dat vaak beschouwd wordt al een te veel aan hitte in het lijf. Het heeft de jeuk zeker gekalmeerd!

Ellen: Mirjam is zeer effectief bij buikklachten met uitgebreid advies en acupunctuur gecombineerd.

Christina: Aanvankelijk ben ik bij Mirjam voor acupunctuur gekomen met pijn klachten. Eerst aambeien, toen gordelroos. Beide klachten waren zeer pijnlijk. Acupunctuur heeft goed geholpen. Toen zijn we verder gaan kijken naar de oorzaak van de pijn en kwamen toen bij een diep weggestopt trauma uit mijn jeugd waar ik al 55 jaar mee had rondgelopen. Doordat het trauma kon worden aangeraakt en ik er eindelijk over kon praten, kon mijn energie beter gaan stromen. Nu zijn we inmiddels weer veel verder. Mijn energie stroomt steeds beter door mijn lichaam, ik word steeds gezonder en creatiever. Nu kan ik ook weer ontspannen in mijn vrouwzijn verder bewegen. Wat ik bij Mirjam als heel fijn heb ervaren, is dat ze rust en geduld uitstraalt. Dat had ik met al die onrust in mijn lichaam wel nodig.
Ik beveel Mirjam van harte aan, want met Mirjam als acupuncturiste is heel veel mogelijk.

Mimosa: Ik ben heel blij dat ik met mijn klachten bij Mirjam terecht kan. Mirjam masseert altijd van top tot teen, met extra aandacht voor het gebied waar je klachten hebt. Ik ga regelmatig naar Mirjam van Smooth Relief om mijn nekspieren los te maken. Mijn nek zit dan zodanig vast dat ik niet goed heen en weer kan draaien met mijn hoofd. De massage is heel prettig, niet heel hard, maar ook niet heel zacht. Het lukt haar altijd om mijn nek weer los te masseren na enkele behandelingen en ik ga zeer ontspannen de deur weer uit. 1 keer lukte het niet om met massage mijn nek lost te krijgen middels massage en toen heeft ze acupunctuur toegepast, wat heel goed hielp.

Maxime: Ik ben op aanraden van een kennis met PCOS klachten terecht gekomen bij Mirjam. Tot op de dag van vandaag altijd vriendelijk ontvangen in een hygiënische ruimte. Mirjam is punctueel, kundig, luistert goed en weet wat ze doet. Door haar heb ik kennis gemaakt met Acupunctuur en heb ik gemerkt dat het al op relatief korte termijn verandering teweeg brengt.

Sonja: Na mijn eerste acupunctuurbehandeling bij Mirjam voelde ik me energieker en meer ontspannen. Na een paar behandelingen heb ik haar ook gevraagd mij voorzichtig te masseren. Ik had inmiddels gemerkt dat zij zeer vakkundig is en niet over je grenzen gaat. Dit laatste was voor mij, gezien vroegere ervaringen, zeer belangrijk. Er heerst in haar behandelruimte een heel aangename sfeer, en zij is steeds vol aandacht. Ik kan haar, gezien bovenstaande, en de  verbetering van mijn (hardnekkige) chronische klachten, van harte aanbevelen.

Jolien: Ik kwam bij Mirjam voor acupunctuur i.v.m. darmproblemen, ik vond het extra prettig dat zij daar zelf ook mee bekend was. Ze is kundig, luistert goed en houdt rekening met gevoeligheden. Ook mailt ze vaak met voedingsadviezen. Die combinatie maakt een behandeling bij haar erg prettig én… ik ben er veel beter aan toe.

Pippi: Mirjam is buitengewoon deskundig en bekwaam in haar vak, met een brede visie. Ze weet precies op maat van eventuele klachten of wat ze opmerkt haar behandeling aan te passen. Haar stijl en persoonlijkheid maken een behandeling extra plezierig en rustgevend. Ik voelde me echt herboren na de behandeling en heb in mijn lichaam spieren en weefsels gevoeld (vooral hoe ze ontspanden) die ik eerst niet kende. Ook wist ze energiebanen (of drukpunten? Voor mij was het niet aan te raken) waardoor er van alles ging stromen en me goed deed, heel bijzonder. Ik raad een behandeling van harte aan en zou zeggen: gun het jezelf (of een ander, met een bon!).

Erin: Ik kom al een tijdje bij Mirjam voor acupunctuur, wat ik ontzettend kan aanbevelen. Ze heeft een fijne en rustige werkruimte, ondanks dat het midden in de stad is. Mirjam zelf is ontzettend ervaren en zorgt er altijd voor dat je weer helemaal ontspannen weggaat.

Lees verder:

Smooth Relief Acupunctuur Amsterdam

Acupuncturist Mirjam van Huis

Acupunctuur maakt gebruikt van: Pols- en tong diagnose

Prijzen

Openingstijden

Contact

Rokin 91 achter

1012 KL Amsterdam
T.a.v. Mirjam van Huis
info@smoothrelief.com/ 06-15630276

Ingang: Kalfsvelsteeg,
Tweede deur links achter in de steeg in de richting van de Nes.

De praktijkruimtes zijn op 1 en 2 hoog. Bent u slecht ter been? Geef het even aan, dan kan ik u op de eerste verdieping inplannen.

Hoe kom je bij de praktijk?

De praktijk ligt op op 1 metrohalte (van de Noord-Zuidlijn) afstand van Amsterdam Centraal Station, halte Rokin (uitgang Spui). Of met de tram: twee haltes vanaf Amsterdam Centraal Station, uitstappen tramhalte Spui (op het Rokin), trams 4, 14, 24 stoppen hier. Vanaf metrohalte Rokin of tramhalte Spui (op het Rokin) is het 2 minuten lopen naar de praktijk. Op de Dam stoppen nog meer trams en bussen, vanaf de Dam is het 5 minuten lopen of één halte met de tram. Parkeergarages in de buurt zijn de parkeergarage Rokin (tegenover), onder de Bijenkorf (op de Dam), of de parkeergarage Waterlooplein. Vanaf het Waterlooplein is het 10 minuten lopen of met tram 14.

Behandelingen worden gedeeltelijk vergoed. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen.

Bel ruim 24 uur van te voren af, anders wordt het gehele consult bedrag in rekening gebracht.

Wil je een afspraak of meer informatie?

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Vul uw privégegevens in om in contact te komen / een afspraak te maken met Mirjam van Huis:

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
© Copyright Smooth Relief