Acupunctuur bij een Muisarm

Acupunctuur bij een muisarm
Mirjam van Huis behandelt sinds 2001 mensen met een muisarm. Klachten ontstaan door het vele computerwerk of door andere herhalende bewegingen (Repetitive Strain Injury oftewel RSI). Behandelingen kunnen zijn: een acupunctuur en massage combinatie, alleen acupunctuur of alleen massagetherapie. Over het algemeen is de combinatiebehandeling acupunctuur met massage aan te raden. Wat massage betreft combineert Mirjam: Deep tissue massage, Triggerpoint massage en Drukpunt massage/ acupressuur tot een op maat gesneden behandeling. Ook de Acupunctuur kan veel spanning van de klacht afhalen en is bovendien goed tegen stress in het algemeen.

De aangedane gebieden kunnen zijn: schouder, nek, bovenrug, armen, pols, hand, vingers, duimen. Er wordt ook gekeken welke energiebanen geinvolveerd zijn/ welke energiebanen lopen naar waar de pijn of verdoofdheid wordt ervaren.

NB Sommige mensen kunnen ook bijvoorbeeld beenklachten hebben door de herhalende beweging die zij maken. Ook dit is te behandelen.

Mirjam vindt het een uitdaging met chronische RSI cliënten te werken. Haar advies is als je met haar in zee gaat, haar een kans te geven je te helpen en niet te snel de behandeling te stoppen. Zij wil je echt helpen om je klachten te verhelpen of te verlichten.

Mirjam van Huis, Smooth Relief – acupunctuur muisarm Amsterdam

Acupuncturist Mirjam van Huis

Mirjam van Huis (1969) is gediplomeerd acupuncturist, massagetherapeut en Chinese voedingsleer deskundige. Zij is sinds 2001 gevestigd in Amsterdam en heeft een praktijk op het Rokin.

Praktijk Rokin 91 achter te Amsterdam (vlakbij de Dam).

Halte Rokin (uitgang Spui) met de Noord-Zuidlijn.

(Gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Wil je professionele acupunctuur proberen? Meer weten over Mirjam van Huis?
Meer informatie? Afspraak? Acupunctuur muisarm Amsterdam?

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Naar

Acupunctuur Amsterdam

Tarieven

-Acupunctuur muisarm Amsterdam –

Mirjam van Huis acupuncturist Amsterdam

Contactgegevens

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Contact

Rokin 91 achter

1012 KL Amsterdam
T.a.v. Mirjam van Huis
info@smoothrelief.com / 06-15630276

Ingang: Kalfsvelsteeg,
Tweede deur links achter in de steeg in de richting van de Nes.

De praktijkruimtes zijn op 1 en 2 hoog. Bent u slecht ter been? Geef het even aan, dan kan ik u op de eerste verdieping inplannen.

Hoe kom je bij de praktijk?

De praktijk ligt op op 1 metrohalte (van de Noord-Zuidlijn) afstand van Amsterdam Centraal Station, halte Rokin (uitgang Spui). Of met de tram: twee haltes vanaf Amsterdam Centraal Station, uitstappen tramhalte Spui (op het Rokin), trams 4, 14, 24 stoppen hier. Vanaf metrohalte Rokin of tramhalte Spui (op het Rokin) is het 2 minuten lopen naar de praktijk. Op de Dam stoppen nog meer trams en bussen, vanaf de Dam is het 5 minuten lopen of één halte met de tram. Parkeergarages in de buurt zijn de parkeergarage Rokin (tegenover), onder de Bijenkorf (op de Dam), of de parkeergarage Waterlooplein. Vanaf het Waterlooplein is het 10 minuten lopen of met tram 14.

Behandelingen worden gedeeltelijk vergoed. Ik ben lid van Zhong (Acupunctuur: 24104 ) en LVNT (LVNT lidnr 04.069, RBCZ lidnr. 174139R). Natuurgeneeskundig Consult 24607 (voorheen 24005), voor ZK: LVNT Massagetherapie (24017), voor CZ: 24605 massagetherapie – gedeeltelijk vergoed als Alternatieve Geneeswijzen. Ik voldoe aan MBK/Plato-normen.

Bel ruim 24 uur van te voren af, anders wordt het gehele consult bedrag in rekening gebracht.

Wil je een afspraak of meer informatie?

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Vul uw privégegevens in om in contact te komen / een afspraak te maken met Mirjam van Huis:

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
© Copyright Smooth Relief