• acupunctuur-amsterdam

Smooth Relief Acupunctuur Castricum

Acupunctuurpraktijk van Mirjam van Huis – op zondagen

Smooth Relief Acupunctuur is de praktijk van Mirjam van Huis, gevestigd op M.L.Kinglaan 44 te Castricum. Open op zondagmiddag. Daarnaast runt Mirjam een full time praktijk op het Rokin in Amsterdam.

Mirjam heeft 18 jaar ervaring als therapeut. Begin 2015 heeft zij het plan opgevat om voor 1 dag in de week een praktijk te starten in Castricum. Zij wilde terug naar haar roots. Mirjam is namelijk van oorsprong een Castricumse. ‘ Ik vind het heerlijk weer de rust te ervaren, het dorpse en mijn praktijk in Castricum te combineren met een wandeling aan het strand of de duinen’.

Zondagochtend van 10.00-11.30 is er de mogelijkheid mee te doen met de Qigong lessen (vergelijkbaar met Tai Chi) in de Tuin van Kaptein Rommel in Castricum, schuintegenover het station). Meer info over de Qigong lessen: http://www.smoothrelief.com/qigong-castricum

Wat is acupunctuur?

Acupunctuur is een techniek uit de Traditional Chinese Medicine (TCM). Op punten die op energiebanen liggen worden naalden gezet. De naalden blijven zo’n 30 minuten zitten. Het geeft verlichting van klachten en herstelt de balans van lichaam en geest.

Na een uitgebreid intakegesprek vóór iedere behandeling worden de naalden gezet. Vaak wordt er geprikt in onderbenen, onderarmen, buik en hoofd. Soms wordt er aan de rugzijde van het lichaam behandeld of in zijligging. Het gaat om Klassieke Acupunctuur / Chinese Acupunctuur. Mirjam van Huis prikt op een rustige en voorzichtige manier.

Traditionele Chinese geneeskunde gaat uit van een eeuwenoude theorie over organen, waarbij energie via de energiebanen van het ene naar het ander orgaan stroomt. Acupunctuur kan deze energiestroom beïnvloeden door naalden te zetten. Of, als je niet van naalden houdt, door middel van acupressuur – met gebruik van duimen / massage op deze drukpunten. Jouw eigen lichaam kan op deze manier de balans herstellen. Door middel van acupunctuur (of acupressuur) wordt het zelfhelend vermogen van jouw lichaam aangesproken.

Ook kunnen er in spierknopen, ook wel Triggerpoints genaamd, naalden worden gezet. In de Traditionele Chinese geneeskunde worden dit Ashi-punten genoemd. Deze methode wordt gebruikt ter ontspanning van spieren en voor behandeling van pijn.

Naast Klassieke Acupunctuur kan Mirjam werken met ‘The Balance methode of dr Tan’. Bij chronische pijn wordt er dan op een andere plek geprikt dan waar de pijnplek zit. Bijvoorbeeld de andere arm of been. Zo worden er geen extra pijnprikkels toegevoegd aan het aangedane gebied en ontstaat er toch verlichting.

Acupunctuur kan verlichting geven bij een groot scala aan klachten.

Specialisaties van Mirjam  – zijn onder andere: fertiliteit/ ondersteuning bij zwangerschap IUI, IVF; menstruatie klachten; PCOS; overgang / menopauze, stress en burn-out; emotionele klachten; (chronische) vermoeidheid; slaapproblemen; hoofdpijn, migraine en whiplash; tinnitus / oorsuizen, duizeligheid, problemen met het evenwichtsorgaan, maag- en darmklachten; afvallen; allergieën; stoppen met roken; hoge bloeddruk, hartkloppingen; chronische pijn, neuropathie, post-operatievepijn, trauma, kaakpijn, kiespijn, aangezichtpijn, bells palsy, artrose, artritis, reuma; fybromyalgie, pijn klachten aan het bewegingsapparaat (spieren, pezen en botten); RSI, hielspoor, hallux valgus, jicht. Zie de betreffende pagina waar acupunctuur zoal geschikt voor is en bekijk meer uitgebreid de specialisaties van Mirjam. Zie pagina: Soorten klachten.

In praktijk Smooth Relief kun je terecht voor

 • Een Acupunctuur behandeling.
 • Een combinatie behandeling Acupunctuur met Voedingsadvies. Dit is een acupunctuur behandeling met een persoonlijk voedingsadvies. Meer hierover zie: Voedingsadviezen
 • Een combinatie behandeling Acupunctuur en Massage. Voor pijnklachten aan het bewegingsapparaat is ook acupunctuur in combinatie met massage mogelijk, er wordt gebruik gemaakt van een techniek op het bindweefsel: Diepe Weefsel Massage; en van Triggerpoint Massage en Acupressuur / Tuina.

Mirjam van Huis van Smooth Relief Acupunctuur Amsterdam

Mirjam van Huis (1969)

heeft Psychologie (neurowetenschappen / cognitive science)  en Filosofie gestudeerd aan de UvA. Zij is daarna een opleiding voor Massagetherapie en een Acupunctuur opleiding gaan doen, beiden in Amsterdam en beiden op HBO niveau. Zij studeerde cum laude met gemiddeld een 9 af in Acupunctuur en is docent Diepe Weefsel Massage geweest aan de Academie voor Massage en Beweging..

Zij houdt praktijk op M.LKinglaan 44 te Castricum op zondagen van 13.30 – 18.00. De praktijk is gelegen op een hoek bij een woning en heeft een eigen opgang. De rest van de week (van wo t/m za) werkt Mirjam op het Rokin in Amsterdam vlakbij de Dam.

Tarieven / prijzen behandelingen

 • Eerste acupunctuur behandeling met intake: 75 minuten – €95
 • Vervolgbehandelingen  acupunctuur (losse behandeling): 60 minuten – € 83, ooracupunctuur is mogelijk.

Info ooracupunctuurhttps://www.smoothrelief-acupunctuur-amsterdam.nl/ooracupunctuur-amsterdam/

 • Acupunctuur met 10 minuten massage of alleen massage: 75 minuten – €95
 • Acupunctuur met 25 minuten massage of een anderhalfuurs massage: 100 minuten – €120
 • Uitgebreid voedingadvies met of zonder acupunctuur behandeling: 75 minuten – €95, vraag hier expliciet naar bij Mirjam. Vervolgtrajecten / kortingpakketten mogelijk. Daarnaast zijn er bij de andere acupunctuur behandelingen kleine voedingsadviezen mogelijk.En behoren een telefonisch voedingsadvies consuten tot de mogelijkheden. Meer info hierover: https://www.smoothrelief-acupunctuur-amsterdam.nl/voedingsadvies-amsterdam/

In verband met de tijdsplanning graag van te voren aangeven of je acupunctuur, acupunctuur met 10 minuten massage, acupunctuur met 25 minuten massage of 75 of 100 minuten massagetherapie wilt.

In sommige gevallen is 20 minuten massage in combinatie met een verkorte acupunctuur behandeling mogelijk in de 75 minuten behandeling.

Een kortingspakket voor alleen acupunctuur (vraag advies aan Mirjam welk pakket het beste bij je klacht past)

Als het voor de effectiviteit van de behandeling nodig is om wekelijks te komen,

 • traject van 7 x wekelijks (1e behandeling intake + acupunctuur 75 min – €95 + 6x 45 minuten – €67 per vervolg consult).

Het is mogelijk verkorte behandelingen van wekelijks 45 minuten voor €67 per keer af te nemen, na de eerste langere intake behandeling van 75 minuten voor €95. Wat ik dan doe is een traject van wekelijks 6 x 45 minuten (Dus 7x: na de intake behandeling nog 6 behandelingen). Na deze 7x evalueren we en kijken we hoe we de behandelingen vervolgen. (Dit is een aanbod voor alleen acupunctuur).

Met name met pijn patiënten spreek ik soms ook twee keer per week af (om de pijn voor te zijn). Lees: https://www.smoothrelief-acupunctuur-amsterdam.nl/acupunctuur-pijn-amsterdam/

Er is een pinautomaat aanwezig.

Aantal behandelingen

Veel mensen vragen me: ‘Hoeveel behandelingen heb ik nodig? Dan zeg ik meestal een keer of 10. Om effect en profijt  te hebben van een acupunctuurbehandeling heb je wekelijks of tweewekelijks zo’n 7-10 behandelingen nodig. Daarna bouwen we af naar elke 3 á 4-6 weken. Sommige mensen blijven maandelijks een onderhoudsbehandeling nemen. Als je je klachten al erg lang hebt kan het aantal behandelingen dat je nodig hebt meer zijn.

Onderhoudsbehandelingen

Onderhoudsbehandelingen kun je elke maand, elke twee maanden, of elke drie maanden nemen.

Openingstijden in Castricum

Zondag van 13.30 – 18.00

Praktijk in Amsterdam: wo, do, za

Vergoeding Zorgverzekering

Informeer welke verzekeringen vergoeden! Aanvullende polissen vergoeden mijn consult (zowel voor Acupunctuur als Massage therapie) als Natuurgeneeskunde voor gemiddeld 50%-100% van 12 à 16 behandelingen. Géén doktersverwijzing nodig. Ik ben lid van de Zhong, voor Acupunctuur, lid 2018085 en VNT; Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, licentienr. 04069.

NB. Natuurgeneeskunde zit in het aanvullende pakket van de zorgverzekering, consulten gaan daarom niet van het eigen risico af.

Bel ruim 24 uur van te voren af, anders wordt het gehele consult bedrag in rekening gebracht.

Wil je een afspraak of meer informatie?

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Graag aangeven dat het om een afspraak in Castricum gaat.

~ Smooth Relief Acupunctuur Castricum ~

 • acupunctuur Limmen Akersloot, Heemskerk, Beverwijk

Voedingsadvies vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde

Mirjam geeft ook voedingsadviezen

Het is een combinatie behandeling Acupunctuur met Voedingsadvies is een mogelijkheid. Een acupunctuur behandeling met een persoonlijk voedingsadvies vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Lees verder

Voedingsadvies-Amsterdam

Behandeling van klachten

Welke klachten behandelt Mirjam van Huis zoal?

Acupunctuur (en Acupressuur) geeft verlichting bij een groot scala aan klachten. De WHO (World Health Organisation) erkent Acupunctuur als behandelmethode van een honderdtal klachten. Zie onderaan deze pagina een lijst van klachten dat Mirjam van Huis zoal behandelt.

Je kunt uitgebreide informatie vinden over Acupunctuur, Chinese voedingsleer, Massagetherapie en Qigong op het blog van Mirjam:

http://www.smoothrelief.com/blog-2

Specialisaties van Mirjam:

Acupunctuur bij (chronische) pijn

Acupunctuur is erom bekend verlichting te brengen bij (chronische) pijn’.

Lees: Acupunctuur bij (chronische) pijn

Pijn klachten aan het bewegingsapparaat

Omdat Mirjam van Huis ook massagetherapeut is, is haar behandelwijze uitermate geschikt om pijnklachten te behandelen.  Pijnklachten aan het bewegingsapparaat kunnen behandeld worden met of zonder aanvullende massage. Denk aan klachten aan onderrug, SI-gewricht, schouder, nek, heup, knie, enkel, frozen shoulder, bursitis, tenniselleboog, polsklachten, RSI.

Zie: Acupunctuur Rugpijn

Zwanger worden – fertiliteit – IUI of IVF behandeling

Ondersteuning bij het zwanger worden op natuurlijke wijze of naast een IUI, IVF, ICSI, Cryo traject. In dit traject zijn wekelijkse behandelingen nodig. Gemiddeld is er naast zo’n drie pogingen behandeling nodig om effect te hebben. Mirjam heeft hier veel ervaring mee.

Zie: Acupunctuur Zwanger worden

Menstruatie klachten

Acupunctuur kan verlichting geven bij een groot scala aan menstruatie klachten en kan zorgen dat de menstruatiecyclus vloeiender en regelmatiger gaat verlopen.

Acupunctuur Menstruatie

PCOS

Artikel van Mirjam van Huis op Kinderwensbloggers.com:

PCOS en Acupunctuur

Acupunctuur tijdens de zwangerschap

Mirjam van Huis is gespecialiseerd in Acupunctuur tijdens de zwangerschap.

Zie: Acupunctuur tijdens zwangerschap

Stress en burn-out

Je zou het misschien niet verwachten, maar acupunctuur kan heel ontspannend werken door op anti-stress punten te prikken. Mirjam heeft jarenlang mensen met stress en burn-out begeleid zowel met behulp van acupunctuur als massage.

Burnout, een breekpunt in je leven. Hoe pak je het aan?

Lees: Acupunctuur Burnout

Emotionele klachten

Mirjam behandelt verschillende emotionele klachten. Acupunctuur kan helpen bij verlichten van verschillende emoties en gevoelens zoals: boosheid, frustratie, stemmingswisselingen; verdriet en rouw; zorgen en piekeren; angstgevoelens; overconcentratie, overactiviteit, hyperventilatie, of juist sloomheid en drowsiness,  zijn op deze manier te behandelen. Door haar massagetherapie opleiding waar het vak emotioneel lichaamswerk / lichaamsgerichte therapie gegeven werd, heeft zij een stevige therapeutische basis.

Zie: Acupunctuur emotionele klachten

Acupunctuur bij kinderen (kinderacupunctuur)

lees: blog item

ADHD OF ADD

Behandeling bij ADHD of ADD. Volwassenen en kinderen

Meer info: Acupunctuur ADHD

Overgang / menopauze

Mentale ondersteuning in deze ingrijpende levensfase en het helpen verlichten van overgangsklachten.

Zie: Acupunctuur Overgang

Vermoeidheid

Vermoeidheid is een klacht die je met acupunctuur goed kunt behandelen en waar je in het reguliere circuit vaak weinig mee kunt. Graag ondersteun ik je hierin.

Zie: Acupunctuur Vermoeidheid

Slecht slapen – insomnia

Acupunctuur kan helpen bij slaapproblemen. Je kunt kiezen voor een acupunctuur behandeling met of zonder massage. Mirjam heeft veel affiniteit met de behandeling van slaapproblemen.

Zie: Acupunctuur bij Slapeloosheid

Hoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, medicijn afhankelijke hoofdpijn

Mirjams scriptie ging over: ‘Diagnostiek bij hoofdpijn en migraine in de Chinese geneeskunde’ . Vanaf het begin van haar praktijk behandelt zij hoofdpijn patiënten.

Zie:  Acupunctuur bij hoofdpijn

RSI – CANS

Zowel als massagetherapeut als acupuncturist heeft Mirjam van Huis veel ervaring met RSI. Mirjam vindt het een uitdaging met chronische RSI cliënten te werken. Haar advies is als je met haar in zee gaat, haar een kans te geven je te helpen en niet te snel de behandeling te stoppen. Zij wil je echt helpen om je klachten te verhelpen of te verlichten. Zij gaat haar best voor je doen en vindt het een uitdaging.

Zie: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur/acupunctuur-rsi-amsterdam/

Whiplash

Ook heeft zij altijd wel whiplash klanten in haar praktijk en heeft veel ervaring met deze klacht, zowel door middel van acupunctuur als massagetherapie.

Zie: Acupunctuur bij Whiplash

Tinnitus / oorsuizen

Chinese geneeskunde onderscheidt hoge of lage toon tinnitus. Daarbij kan stress, emoties of dieet van invloed zijn.

Lees: Acupunctuur en Tinnitus

Darmklachten

Mirjam van Huis behandelt veel darmklacht cliënten. Zij heeft veel ervaring met spastische darm/ prikkelbare darm syndroom (pds), maar ook andere klachtenpatronen. Mirjam kan, als je dat op prijs stelt, aanvullende voedingsadviezen geven vanuit de Chinese geneeskunde. Daarnaast is een diepe buikmassage mogelijk.

Zie darmklachten: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur-darmklachten-amsterdam/

pds: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur/pds-acupunctuur/

Maagklachten, misselijkheid, braken

Acupunctuur bij maagreflux of maagzuur, misslijkheid, overgeven / braken, maar ook bij pijn en branderigheid of gevoel van volheid in de maagstreek.

Zie maagklachten: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur/acupunctuur-maagklachten/

Afvallen

Afvallen met of zonder voedingsadvies vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het is een combinatie van een algehele acupunctuurbehandeling en ooracupunctuur.

Zie: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur-afvallen-amsterdam/

Allergieën

Voedselallergieën (zie: Voedingsadvies), kattenallergie, huisstofmijt allergie, hooikoorts en astma

Zie kattenallergie: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur/kattenallergie-acupunctuur/

en

Zie hooikoorts: Acupunctuur bij hooikoorts

Zie huistofmijt allergie: Acupunctuur bij huisstofmijt allergie (acupunctuur bij kinderen)

Stoppen met roken

Mirjams eerste ervaring met acupunctuur (lang voordat zij acupuncturist werd) was stoppen met roken met behulp van acupunctuur. Dit was bij haar ook meteen gelukt. Daarom heeft zij veel affiniteit met het onderwerp.

Het is een combinatie van een algehele acupunctuurbehandeling en ooracupunctuur.

Zie: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur-stoppen-met-roken-amsterdam/

Artrose, artritis en reuma

Veel verlichting van pijn mogelijk met behulp van acupunctuur. Acupunctuur met of zonder voedingsadvies gericht op dit ziektebeeld.

Zie: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur-reuma-amsterdam/

Fybromyalgie

Zie: http://www.smoothrelief.com/acupunctuur/massage-fybromyalgie-amsterdam/

Lijst van klachten dat Mirjam van Huis zoal behandelt

 • Chronische pijn: neuropathie, post-operatieve pijn, trauma, fybromyalgie, artrose, artritis, reuma, kaakpijn, kiespijn, aangezichtspijn, trigeminusneuralgie, bells palsy, hoofdpijn, buikpijn, maagpijn, menstruatiepijn, hielspoor, hallus valgus, jicht, onbegrepen pijn
 • Pijn klachten aan het bewegingsapparaat; spieren, pezen, gewrichten, botten: Rugklachten, RSI, onderrug, SI- gewricht, schouder, nek, been- en knie- en enkelklachten, frozen shoulder, tenniselleboog, bursitis, polsklachten. Soms wordt er gekozen voor een combinatie van acupunctuur met massagetherapie.
 • Fertiliteit behandeling: zwanger worden, zowel natuurlijk zwanger worden als naast IUI en IVF etc. Ook voor de man: voor het verbeteren van de kwaliteit van het zaad en het reproductiesysteem.
 • Gynaecologische klachten: menstruatieklachten, premenstrueel syndroom (PMS), stemmingswisselingen, amenorroe, dysmenorroe, PCOS
 • Overgang / menopauze: opvliegers, nachtzweten, stemmingswisselingen, slecht slapen
 • Hoofdpijn: spanningshoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, medicijnafhankelijke hoofdpijn
 • Duizeligheid, vertigo, problemen met het evenwichtsorgaan
 • Darmklachten / Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), obstipatie, diarree
 • Maagklachten / misselijkheid / overgeven
 • Allergieen. Voedselallergieen. Kattenallergie. Hooikoorts. Pollen. Huisstofmijt. Etc.
 • Stoppen met roken. Een combinatie van een algehele acupunctuurbehandeling en ooracupunctuur
 • Afvallen met of zonder voedingsadvies vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het is een combinatie van een algehele acupunctuurbehandeling en ooracupunctuur.
 • Tinnitus / oorsuizen ; diverse oogklachten ; aambeien
 • Stressklachten: stress, burn-out, overspannen, hyperventilatie
 • Slaapproblemen / insomnia: inslapen, doorslapen, verbeteren dag-nacht ritme, jet lag
 • Hypertensie/ hoge bloeddruk / hartkloppingen (al dan niet stressgerelateerd)
 • Emotionele klachten: stemmingswisselingen, depressie, verdriet / verlies, angstig, boos geïrriteerd, zorgen /piekeren, overexcited / hyperactief of juist duf, drowsy, met zware benen
 • Kinderacupunctuur
 • ADHD of ADD. Volwassenen en kinderen
 • Hypothyroidie, hyperthyroidie (bijvoorbeeld de behandeling van allerlei bijwerkingen)
 • Vermoeidheidsklachten: al dan niet chronisch; ME, laag energie niveau
 • Fibromyalgie
 • Ervaring met posttraumatische dystrofie
 • Bells’ palsy
 • RSI
 • Whiplash
 • Reuma, artritis en artrose
 • Klachten gerelateerd aan de Long: astma, allergie, hooikoorts, honden- en kattenallergie, verbeteren van weerstand, hyperventilatie, hoest, griep en verkoudheid
 • Huidklachten: acné, eczeem, netelroos / urticaria, gordelroos, psoriasis
 • Blaasgerelateerde klachten: blaasontsteking, nadruppelen, vergrote prostaat, vochtophoping / oedeem

Behandelingen worden gedeeltelijk vergoed als Acupunctuur, lid Zhong of Natuurgeneeskunde, lid VNT.

Bel ruim 24 uur van te voren af, anders wordt het gehele consult bedrag in rekening gebracht.

Wil je een afspraak of meer informatie?

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Graag aangeven dat het om een afspraak in Castricum gaat.

~ Smooth Relief Acupunctuur Castricum ~

Over Mirjam

Mirjam van Huis (1969)

Biografie

Mirjam groeide op in Castricum en genoot van een heerlijke jeugd bij de duinen en het stand. Tussen haar 15e en 18e levensjaar woonde zij met haar familie in Indonesië. Hier deed zij haar liefde op voor massage en ontstond haar interesse in Aziatische filosofieën. Op haar 19e ging zij Psychologie (neurowetenschappen / cognitive science) en Filosofie studeren aan de UvA.

Na een reis terug naar Indonesië besloot zij het roer om te gooien en ging Massagetherapie studeren aan de Academie voor Massage en Beweging een vierjarige opleiding op HBO-niveau. Ook genoot zij een Qigong opleiding op Shenzhou University (dit zijn Chinese gezondheidsoefeningen vergelijkbaar met Tai Chi). Vervolgens deed zij een Acupunctuur opleiding en studeerde cum laude met gemiddeld een 9 af op Shenzhou University te Amsterdam, ook een opleiding op HBO-niveau. Later volgde zij ook nog de jaaropleidng Chinese Voedingsleer op de Acupunctuur opleiding QingBai te Amersfoort.

Zij startte haar praktijk Smooth Relief in 2001. Zij werkt 4 dagen in haar praktijk op het Rokin in Amsterdam (twee haltes van Amsterdam Centraal) en één dag in de week – op zondagmiddag en avond in haar praktijk in Castricum op M.L. Kinglaan 44.

Zij heeft 3 jaar, naast haar praktijk, als docent Diepe Weefsel Massage gewerkt aan de Academie voor Massage en Beweging. Daarnaast is zij al 10 jaar Qigong docent.

Mirjam geeft Shaolin qigong of medische qigong. De lessen in Castricum zijn op zondagochtend in de Tuin van kaptein Rommel (schuintegenover het station). Zie ook: http://www.smoothrelief.com/qigong-castricum

Behalve een gedreven acupuncturist, heeft Mirjam goede therapeutische kwaliteiten. Zij heeft een stevige basis als therapeut, opgedaan tijdens haar opleiding aan de Academie voor Massage en Beweging, door vakken als emotioneel lichaamswerk – lichaamsgerichte therapie – therapeutische vorming.

‘Waar het, volgens mij, in mijn vak om gaat is het goed afstemmen op ieder individu in al zijn of haar (fysieke, emotionele, energetische en mentale) facetten, om zo tot meer (lichaams-) bewustwording te komen. Graag draag ik mijn  steentje bij in de wellbeing van mijn clienten en kom ik met hen in gesprek. Gesprekken, klein of groot, over het leven’.

Behandelingen worden gedeeltelijk vergoed als Acupunctuur, lid Zhong of Natuurgeneeskunde, lid VNT.

Bel ruim 24 uur van te voren af, anders wordt het gehele consult bedrag in rekening gebracht.

Wil je een afspraak of meer informatie?

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Graag aangeven dat het om een afspraak in Castricum gaat.

~ Smooth Relief Acupunctuur Castricum ~

Mirjam van Huis

Contact

Smooth Relief Acupunctuur Castricum

M.L.Kinglaan 44

te Castricum
T.a.v. Mirjam van Huis
info@smoothrelief.com / 06-15630276

De praktijk is gelegen op een hoek bij een woning met een eigen opgang.

Behandelingen worden gedeeltelijk vergoed als Acupunctuur, lid Zhong of Natuurgeneeskunde, lid VNT.

Bel ruim 24 uur van te voren af, anders wordt het gehele consult bedrag in rekening gebracht.

Wil je een afspraak of meer informatie?

Mail of bel Mirjam van Huis

‘ Ik ben het best bereikbaar per mail’

info@smoothrelief.com

06-15630276

Graag aangeven dat het om een afspraak in Castricum gaat.

Vul uw privégegevens in om in contact te komen / een afspraak te maken met Mirjam van Huis:

4 + 1 = ?

© Copyright Smooth Relief